Teamkaartavond vrijdag 13 oktober

Lieve mensen, afgelopen vrijdag, op de 13e nota bene, hebben wij onze jaarlijkse Teamkaartavond gehouden. Gelukkig zonder ongelukken verlopen. Deze keer hadden we gekozen voor teams van 4 personen. Dat heeft als voordeel dat je makkelijker een team bij elkaar krijgt, maar ook dat je met al je teamleden een keer kaart. Erg gezellig. Er hadden zich 12 teams aangemeld, dus gingen we met 48 kaarters van start. Na een spannende strijd was de uitslag als volgt:

1e  Team De Hazen met 10488 punten

2e   Team Willem Barendsz met 10202 punten

3e   Team Oude Bocht met 9861 punten

De poedelprijs was voor Team Fits en Ko met 8381 punten.

De hoogste individuele kaarter van de avond was Peter Klerks van team Willem Barendsz, met 5808 punten en de laagste Yvonne vd Geest van team De Pittenjagers met 3747 punten.

Zo bent u allemaal weer op de hoogte van het reilen en zeilen (kaarten) in het dorpshuis en we hopen op de volgende teamkaartavond in oktober 2018 u allemaal te kunnen begroeten, zodat we nog meer teams hebben.

Wilt u iedere week gezellig klaverjassen? Dat kan! Op dinsdagavond om 20.30 uur bent u van harte welkom in Dorpshuis Plein 13.

Namens de kaartorganisatie,

Paula van der Ploeg