Maandelijks archief: mei 2017

Beheerder dorpshuis

Paula van der Ploeg beheert al jaren met veel plezier ons Dorpshuis Plein 13. Ze heeft aangegeven dit voorlopig ook te blijven doen, maar heeft ook gevraagd of een ander haar functie over zou willen nemen. Daarom zoeken we een waardige vervangster (of vervanger, dat mag natuurlijk ook).
De functienaam “Locatie Manager” beschrijft het beste de taken die hierbij horen. Paula onderhoud contacten met onze klanten en bespreekt evenementen die in ons dorpshuis gehouden kunnen worden. Ze zorgt dat de voorraad op peil blijft en dat de medewerkers ingepland worden voor hun werkzaamheden zoals bediening en (extra) schoonmaakdiensten. Ze onderhoud contact met het stichting bestuur over de activiteiten.
De tijd die ze voor de vaste taken gebruikt is ongeveer 30 uur per maand waarvan ze een gedeelte vrijwillig doet. Het is daarnaast gebruikelijk dat ze ook tijdens de activiteiten aanwezig is.
Mocht je interesse hebben in deze functie, dan geven we graag meer informatie. Laat het even weten bij Paula of één van de andere bestuursleden (zie ook de dorpshuisplein13.nl website).
Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Dorpshuisplein 13